tepen caster

Header Ads

Polisi penafian dan pengakuan


Penafian dan Hak Cipta Artikel, maklumat dan bahan

Kesemua bahan yang terkandung didalam blog Tepen Caster (http://tepencaster.my) adalah daripada kumpulan (group) Facebook Tepen Caster (https://www.facebook.com/groups/152797208237220/). Manakala bahan-bahan yang bukan daripada ahli Tepen Caster akan dinyatakan dibawah gambar atau video. 

Sekiranya terdapat gambar atau bahan atau apa sahaja isi kandungan yang dinyatakan mempunyai hak cipta bolehlah dinyatakan kepada admin untuk sebarang tindakan lanjutan. Anda boleh menghubunggi kami melalui facebook, komen di blog atau melalui contact yang disediakan.

Menyalin atau mengambil sebarang media didalam blog ini ke dalam media cetak atau media atas talian haruslah mendapatkan kebenaran daripada pihak admin. Rujukan atau keratan artikel dibenarkan dengan syarat ianya tidak diubah suai untuk menggelakkan sebarang percanggahan maklumat dan haruslah meletakkan kredit sumber dari TepenCaster. Admin tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang penerbitan semula kandungan blog ini ke dalam laman sesawang lain atau sebarang media tanpa kebanaran.

Polisi Pengakuan

Pemilik dan penulis blog Tepen Caster (http://tepencaster.blogspot.com/) tidak berkongsi maklumat peribadi anda kepada pihak ketiga. Sebarang review kedai atau gewang adalah atas persetujuan hak pemilik kecuali ianya adalah review secara umum yang dilakukan atas survey terhadap ahli Tepen Caster atau pengguna lain.

Pandangan yang diutarakan adalah hasil pemikiran dan penyelidikan oleh penulis. Sekiranya anda mendapati kesilapan daripada penulisan didalam TepenCaster.blogspot.com, anda berhak menegur atau membetulkan melalui komen atau menghubunggi kami secara personal melalui ruangan contact.

Survey yang dijalankan terutamanya berkaitan dengan review produk adalah dijalankan terhadap ahli Tepen Caster atau group yang dinyatakan atau individu-individu yang dinyatakan. Anda berhak membantah keputusan survey dan sebarang keputusan akan dibincangkan terlebih dahulu oleh pihak pengurusan kumpulan Tepen Caster.

Polisi penafian dan hak cipta artikel,maklumat dan bahan ini sah dari tarikh penubuhan blog ini. Ianya mungkin akan diubahsuai dari masa ke semasa mengikut kesesuaian tanpa sebarang notis. Anda bertanggungjawab untuk merujuk semula halaman ini sekiranya terdapat ubah suaian yang dibuat.

Penulisan Komen

Tepen Caster tidak akan bertanggungjawab pada setiap komen yang ditulis didalam blog ini. Admin berhak memadam atau mengedit mana-mana komen tanpa notis termasuk:
  1. Komen yang mengandungi bahasa atau ayat yang menyinggung sensitiviti kaum dan agama.
  2. Komen yang berbaur perkauman.
  3. Komen spam.
  4. Komen yang tidak difahami atau yang diluar konteks post.

Ditulis dan dipersetujui pada tarikh: 19 November 2014